Onödiga frisparks- och straffmål sänkte KIK

Även i Futsal-seriens fjärde match kammande Kappelshamn noll sedan inte mindre än tre mål insläppta under loppet av drygt åtta minuter på frisparkar och straff skapat ett målmässigt och psykologiskt underläge som de grönsvarta inte lyckades vända, trots goda ambitioner, framförallt under den andra matchhalvan.

Fotbollsmässigt är det rörigt i inledningen och tappade positioner mi kombination med felbeslut ger motståndarna favör i helt rätt dömda frisparkar och straff. Visserligen ges ett hopp när Zaid Tahiri skickligt slår en egenförvållad frispark i mål och då reduceras Klintes ledning, men slarv i markeringar och positioner gör att det står 1-4 i halvtid.
Sedan blir det en annan matchbild efter paus, men tyvärr visar kappelshamnsspelarna åter prov på ineffektivitet framför motståndarmålet, förutom vid ett tillfälle då Emil Lundberg elegant touchar in ett väl avvägt inlägg från Mohammed Nour.

Sammantaget är dock insatsen under andra halvlek löftesrik och flera spelare var då riktigt bra förutom dom tre nämnda. Så nu kommer KIK allt närmare årets första Futsal-poäng.

Futsal Div 3 onsdag 15 november Klintehamns IK-Kappelshamns IK 6-2 (4-1) Södervärnshallen kl 18.00
Domare Adam Ladebäck o Nils-Eric Folebo Lundberg Publik 75

MV Mohammad Reza Heidari – Backar Emil Lundberg ©, Abdullah Osman, Mohamed Nour, Ahmed Ismail – Anfallare Arif Nasari, Jamal Mamand, Issa Zeki Issa Issa, Zaid Tahiri
Målen 1-0 2.35 frispark; 2-0 straff 3.25; 2-1 Zaid frispark (Zaid) 4.39; 3-1 frispark 8.26; 4-1 12.48; 5-1 25.00; 5-2 Emil (Mohamed N) 27.55 6-1 30.37; 10-straffmiss Klinte 39.10