Stora siffror i baken

Söndagens match i Solklintshallen mot Visby AIK slutade lika illa som tidigare Futsal-matcher. Denna gång blev det 0-7 i baken. Siffrorna speglade som vanligt inte riktigt matchbilden, men dålig markering i försvarbetet gav motståndarna tillfällen att effektivt göra många mål. Lite tufft att fyra av VAIK:s mål gjordes av Danial Shafai och Akbar Rahimi som fram till för några veckor sedan var KIK-spelare.

Kappelshamn inleder annars i som tidigare bra och skapar några riktigt giftiga chanser, men bollen är tyvärr bara nära att komma in i mål. Närmare än en nick i ribban och en VAIK-rensning på mållinjen kommer inte de grönsvarta. Zaid Tahiri är pigg i anfallsspelet och lagets bäste är den idag centrale backen Mohamed Nour. Reza Heidari gör en bra målvaktsinsats och försöker konstruktivt styra försvarsspelet, men ofta lyssnar tyvärr inte spelarna på honom.

Futsal Div 3 söndag 26 november Kappelshamns IK-Visby AIK B 0.7 (0-3) Solklintshallen kl 11.30
Domare Emrik Johansson o Leif Pettersson Publik 20

MV Mohammad Reza Heidari – Backar Ahmed Ismail, Mohamed Nour, Abdullah Osman, Issa Zeki Issa Issa, Masood Secho ©, Ari Naseri – Anfallare Zaid Tahiri, Jamal Mamand
Målen 0-1 2.30; 0-2 10.30. 0-3 12.55; 0-4 23.00; 0-5 24.58; 0-6 27.00; 0-7 34.00