Stryk i sockenderbyt i Futsal-premiären

Inte helt oväntat blev Hangvar för svåra för KIK i den första inomhusmatchen i Futsalserien. Redan efter sju minuter stod 4-0 till grannklubben, men en timeout därefter gav lite mer struktur på spelet och under matchens återstående 33 minuter ramlade det ”bara” in ytterligare tre mål bakom den tillfälligt comebackande veteranen i mål, Rikard Holmström.

Matchen inleds olyckligt med ett baklängesmål redan efter tio sekunder. Nu är det bara att träna upp bristerna och göra ett bättre resultat nästa lördag, då det blir två matcher samma eftermiddag mot Fårösund och Stenkyrka – på pappret klart lättare motstånd än Hangvar.

Kul att lagkaptenen Emil Lundberg bekräftar utmärkelsen han fått som Årets Spelare 2017 genom att vara bäst i Kappelshamn denna eftermiddag.

Futsal Div 3 Lördag 4 november Hangvars SK-Kappelshamns IK 7-0 (5-0)

Södervärnshallen kl 16.00 Domare Leif Pettersson o Emrik Johansson Publik 50

MV Rikard Holmström – Backar Emil Lundberg ©, Mehdi Hassanzadeh, Arif Nasari, Akbar Rahimi – Anfallare Mohammed Nour, Issa Zeki Issa Issa, Nacer Outelha, Sahky Abbasi, Jamal Mamand, Ali Issa, Mahmod Ahmadi

Målen 1-0 0.10; 2-0 3.20; 3-0 4.00; 4-0 7.00; 5-0 17.00; 6-0 20.48; 7-0 39.36;

Utvisning 34.03 Nacer