God Jul & Gott Nytt År

KIK tackar alla ideella krafter, ledare, campingansvariga, spelare, övriga medlemmar, hemmapublik, campinggäster, sponsorer, bollkulldeltagare och alla övriga sympatisörer för 2017 och hoppas att året varit bra. 2018 utvecklar vi vår anläggning med utegym. Den 6 januari är det pingismästerskap i Folkets Hus. Kl 12.00 startar vi med ungdomsklassen och kl 14.00 är det seniorernas tur.  Den 9 februari håller vi årsmöte kl 18.30. Då räknar vi med att berätta om hur Kappelshamns Campings framtid blir. Än finns ett litet hopp om en fortsättning.

Glädjande nog håller den höga besöksfrekvensen i sig på Hemsidan. Det senaste året kan vi notera nästan 39.000 besök, varav över 20.000 är unika besökare.

Vi ser framemot 2018 och hoppas på fortsatt många besök vid Snäckersvallen. Förhoppningsvis kommer vårt stolta A-lag i fotboll att börja vinna matcher igen. Det var ju ett tag sedan det hände …