Nu finns fler historiska maratonlistor på hemsidan!

Idag har ju KIK endast ett A-lag i seriespel. Men under delar av 80- 0ch 90-talet fanns vissa år inte mindre än sju olika kappelshamnslag i seriespel alltifrån pojklag till veteraner. Gå in och leta under fliken Om KIK. Längst ner på den sidan kan du klicka dig vidare till rätt lag.

Bland annat kan du få reda att 417 KIK-licensierade spelare deltagit i reservlagsspel i seriespel – 237 av dom har noterats som målskyttar eller att Johan Engström, Johan Nyberg (heter idag Löfgren), Peter Skalberg och Thorbjörn Cedersten (idag Ahlqvist) är klubbens främsta målskyttar i juniorserien.

Förutom de 417 kappelshamnsspelarna har över 150 spelare från fem andra klubbar deltagit i de gemensamma lag som KIK haft genom åren med sex olika klubbar – Stenkyrka, VSB, Hangvar, Visby IBK, Fårösund och FC Gute.