Klubben drabbad av sorg – Rune är död

Nu är klubben en eldsjäl fattigare. Efter ett galopperande sjukdomsförlopp tog Rune Franzén sina sista andetag under eftermiddagen. Rune har under årens lopp gjort stora insatser för KIK. Det mest iögonfallande är kanske fotbollsplanen. Med hjälp av uppskattningsvis 6.000 kvadratmeter fyllnadsmassa från bönder, vägarbeten och villabyggare lyckades Rune fylla upp den sluttande åkern till den idag så fina fotbollsplanen. Utan fotbollsplanen hade vi knappast haft klubbstugorna eller byabastun.
Rune minns vi också som en kämpe på fotbollsplan – han medverkade i 120 seriematcher för A-laget mest som slitvarg på yttermittfältet. Rune är den som medverkat i flesta varpamästerskap – han har liksom ”alltid” deltagit.
Under tjugo år var han med i klubbstyrelsen först som kassör och senare som sekreterare.
Vila i frid Rune – vi kommer att sakna dig som person med bra värderingar och som en hjälpsam, händig, kunnig och idérik kille.
Vår tankar går till hans Kajsa och dottern Matilda.