Nya KIKaren klar!

På förstasidan ser du Anders Littorin vid en av utegymsstationerna som förhoppnings kan invigas under denna månad. I detta sommarnummer berättas om många event på byn som midsommarfirandet, Smaklösakonsert, Sightseeing med helikopter från Snäckersvallen med mera. Byns båda krogar informerar om sina planer. Dessutom som alltid fotbollsläget, Rilles frågesport, Berra funderingar och Folkets Hus-info. Natalie Techel berättar om sin framgångsrika fritidssysselsättning och några smultronställen på Kappelshamn presenteras. Regionen informerar om vattenfrågan och Nordkalk om bullertillståndet.
Du kan också läsa om klubbens SWOT-analys för 19 år sedan – framtagen av 19 medlemmar. En av dessa var vår saknade fixare och hjälpreda Rune Franzén – honom minns vi förstås på en egen sida
Den nya klubbtidningen ligger nu i postlådorna i bygden och närmare 120 ex håller på att skickas ut via Postnord. Det går som alltid att ladda hem tidningen från hemsidan.