Mycket fixat på arbetsdagen

Markduk blev utlagt under utegymmets barkflisbädd, avbytarhytterna fick plexiglas, WiFi-mottagningen har förstärks så du har bra uppkoppling i ett stort område från läktarna vid fotbolls-planen till hela campingområdet, fönster putsades, utemöbler plockades in och anslagstavlor ren-sades från gammalt info och häftklamrar. Det är exempel på saker som fixades i det osannolika sommarvädret denna oktober lördag. Tack alla som bidrog med frivillig ideell arbetsinsats!
Den nya WiFi-koden på nätverket som heter Kappelshamn kan hittas i bastuns loggbok och i klubbrummet.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.