Blandat i Futsal

Lördagens matcher i Futsal gav en förlust för lag B med 1-5 mot Klintehamn A och sedan en vinst med 3-2 för lag A mot Klintehamn U. KIK B jagar ännu sin första seger medan KIK A nu vann sin tredje match.

Lag B inleder piggt mot Klinte A, men missar flera kanonchanser och börjar hänga med huvudena efter ett par baklängesmål i slutet av första halvlek. I mitten av den andra utökar motståndarna, men ett påpassligt mål av Abdulbasit Ramzi några minuter senare ger ändå ett visst hopp. Det hoppet grusas tyvärr av en onödigt fjärde mål för Klinte och sen två utvisningar – så är det dagen förstörd.

Lag A inleder starkt och tar fint ledningen med två mål efter dryga kvarten genom Ali Kadim och Alima Ayman Sen börjar det slarvas och dribblas lite för mycket. Ett perfekt långt utkast av duktige målvakten Robin Granqvist till en helt fristående Abdul Salam Al Mohamad innebär en kappelshamnsledning med tre mål. Efter det vill alla grönsvarta göra mål på egen hand och det brukar inte vara särskilt framgångsrikt. Ett alltför optimalt offensivt spel ger Klinte två reduceringsmål under matchens slutskede, men KIK A inkasserar ändå en ohotad, välförtjänt uddamålsvinst.

Futsal Div 3 lördag 15 december Kappelshamns IK B-Klintehamns IK A 1-5 (0-2)
Södervärnshallen kl 10.00 Domare Nils-Eric Folebo Lundberg och Jonas Hansson Publik 53
MV Jamal Mamand – Backar Sajad Rajab, Morteza Karemi, Hussein Khavari – Anfallare Zaid Tahiri ©, Abdulbasit Ramzi, Mustafa Mohammadi
Mål med mera: 0-1 15; 0-2 18; 0-3 28; 1-3 Abdulbasit 34; 1-4 35; Utvisning Zaid 36; Utvisning Abdulbasit 38; 1-5 39
Futsal Div 3 lördag dag 15 december Klintehamns IK U-Kappelshamns IK A 2-3 (0-2)
Södervärnshallen kl 11.00 Domare Jonas Hansson och Teddy Larsson Publik 47
MV Robin Granqvist © – Backar Abdulla Osman, Hamze Omar, Manhal Al Mohammad, Akbar Rahimi – Anfallare Jean De Dieu Mugisha, Alami Ayman, Abdul Salam Al Mohammad, Ali Kadim
Målen: 0-1 Ali K 7; 0-2 Alima 16; 0-3 Abdul Salam (Robin) 30; 1-3 37; 2-3 39

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.