Fortsatt tufft för lag B

Inte heller i sjunde försöket lyckades KIK lag B att spräcka förlustsviten, även om det länge var mållöst. Men sen rasade försvarsspelet och laget fick inkassera en storlust mot duktiga Hansa/Hoburg med 0-6.

Inledningsvis är det en bra match från båda lagen med flera chanser åt båda hållen, dock utan mål tack vare två storspelande målvakter. Tyvärr slarvas det i Kappelshamns försvarsspel vid ett par tillfällen under slutet av den första halvleken och det ger ett underläge med 0-2 i halvtid.

Det är ändå med viss optimism som laget går ut efter pausen för att reducera och kvittera. Men när suderlaget får sitt tredje mål tre minuter in på halvleken blir uppförsbacken för brant. Visst skapas några frilägen där åtminstone två borde ha resulterat, men slarvet i försvarsspelet fortsätter. Innan domarna blåser av matchen har Hansa/Hoburg kunnat göra hela sex mål.

Det finns trots allt positiva saker att ta med sig inför Futsal-seriens avslutande matcher. Nye Hassan Husseini visar att han kan bli en tillgång framöver och även Sajad Rajab och Alireza Elaysi får godkänt liksom Jamal Mamand i målet. Jamal har utvecklats bra i sin sedan några matcher tillbaka nya position. Annars ska Akbar Rahimi ha ett stort beröm för sitt goda försvarsspel. Han fick tyvärr utgå på grund av skada i den andra halvleken. Kul också att målvakten i KIK lag A, Robin Granqvist, visade prov på bra anfallsspel med högklassig split-vision.

Futsal Div 3 onsdag dag 19 december IF Hansa/Hoburg-Kappelshamns IK B 6-0 (2-0)
Södervärnshallen kl 19.00 Domare Roine Söderlind och Nils-Eric Folebo Lundberg Publik 102
MV Jamal Mamand – Backar Akbar Rahimi, Sajad Rajab, Morteza Karemi, Hussein Khavari – Anfallare Robin Granqvist ©, Alireza Elayasi, Mustafa Mohammadi, Hassan Husseini
Målen 1-0 14.30; 2-0 17.30; 3-0 23.10; 4-0 26.10; 5-0 34.00; 6-0 36.30

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.