Kappelshamn föll med flaggan i topp

Inför lördagens två matcher i Södervärnshallen var inte förhoppningarna särskilt stora om poäng med tanke på att öns två bästa lag svarade för motståndet. Men klubbens båda Futsal-gäng överraskande och var ytterst nära sensationella poäng. Nu blev det bara nära och två uddamålsförluster – först 2-3 mot Gute för KIK A och sedan 3-4 mot Fardhem Garda för KIK B.

I mötet mot Gute är den första halvleken spelmässigt jämn men stadslaget är effektivare och gör två mål. Sedan kommer även ett tredje, men Kappelshamns lirare ger inte upp utan fortsätter med bra spel och lyckas reducera två gånger genom Akbar Rahimi och Abdul Salam Al Mohammad. Närmare kommer inte de grönsvarta på grund av en missad straff. Men hela laget ska ha beröm och det är kul 29-åringen Robin Granqvist i mål visar att han är stabil och även i sin andra match för klubben.

Även KIK B håller också uppe spelet bra mot FG och gör riktigt bra ifrån sig bland annat genom två mål av Abdulbasit Ramzi och ett av lagets bäste spelare Zaid Tahiri. Ett särskilt plus också ska ges till den i sista minuten inhoppande målvakten Jamal Mamand.

Futsal Div 3 lördag dag 8 december Kappelshamns IK A-FC Gute B 2-3 (0-2)
Södervärnshallen kl 13.00 Domare Isak Malm och Roine Söderlind Publik 125
MV Robin Granqvist – Backar Abdulla Osman, Hamze Omar, Manhal Al Mohammad, Akbar Rahimi – Anfallare Jean De Dieu Mugisha ©, Alami Ayman, Abdul Salam Al Mohammad, Ali Kadim
Målen: 0-1 !0.00; 0-2 16; 0-3 25; 1-3 Akbar 30; 2-3 Abdul Salam
Futsal Div 3 lördag 8 december Kappelshamns IK B-Fardhem Garda BK 3-4 (1-3)
Södervärnshallen kl 15.00 Domare Leif Pettersson och Roine Söderlind Publik 79
MV Jamal Mamand – Backar Sajad Rajab, Morteza Karemi, Mustafa Mohammadi – Anfallare Zaid Tahiri ©, Abdulbasit Ramzi, Alireza Elayasi
Målen 1-0 Abdulbasit 0.40; 1-1 3.00; 1-2 8.00; 1-3 19.30; 2-3 Zaid 22.00; 2-4 33.00; 3-4 Abdulbasit

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.