Inget fotbollslag i år!

Inget fotbollslag i år!Tyvärr har klubben tvingas ta ett tungt beslut, nämligen att dra ur fotbollslaget från årets seriespel. Orsaken är att vi så sent som under mars månad fick negativa oväntade besked om att tränaren Masood Secho måste sluta på grund av familjeskäl och tidsbrist. I samband med detta försvann även flera spelare till andra klubbar förutom att några har flyttat och några har lagt. Den ursprungliga spelar truppen på 30 personer halverades och då gick luften ur resten av gänget. Ett försök med en tillfällig lösning där lojale Jamal Mamand med hjälp av andra spelare skulle hålla i träningarna tillsvidare sprack då intresset att fortsätta blev för svagt.
Klubben hoppas givetvis att vi åter ska kunna få ihop lag till kommande år, men det blir säkert tufft med tanke på återväxten och intresset hos den yngre generationen. Flera fotbollslag på ön har problem idag med att få ihop en tillräckligt stor trupp. Snäckersvallen kommer givetvis även i sommar att vara tillgänglig för Bollkul och även andra matcher från lag som vill hyra in sig på vår fina havsnära arena.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.