Utegymmet invigt

Under lördagens sena eftermiddag passade KIK på att göra en officiell invigning av vårt under förra året uppförda utegym med tio stationer. Gymproffset från Helheten i Lärbro Niclas Larsson inledde med att beskriva hur du på bästa sätt använder de olika stationerna. Sedan klippte KIK:s vice ordförande – tillika den hittills mes frekvente gymbesökaren – Petter Höök av bandet, innan det var dags att namnge de olika stationerna med tio sponsorers företag. Under tiden hade de 25 närvarande fått solglasögon, t-shirts eller pikétröjor och fått smaka av ett nyttigt mellanmål bestående av juice samt selleri, morötter, gurka och melon med vitlöks- och dill/gräslöksdipp som Gunnel Söderberg och Lillemor Ringvall gjort iordning. Det lite lynniga aprilvädret nu i maj ställde till det mot slutet, då det började regna. Men som helhet var det ett väldig lyckad anspråkslös invigning i genuin kappelshamnsanda.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.