Välbesökt midsommarsamling!

Inte än 150 stycken kom och deltog i klubbens traditionella midsommarevenemang vid Snäckersvallen. På förmiddagen samlades ett 15-tal barn och vuxna för att hämta björkris, åka traktor och ta en förtäringspaus hos Gunnel. Vid ett-tiden började majstången kläs och en timme senare var det många dansade och sjöng ackompanjerade av dragspelsduon Bettan och Gun. VI tackar också den sjungande septetten Eva, Peter, Ingela, Elisabettan, Lillan, Petter och Nellie.
Även midsommarsöndagens promenadorientering blev lyckad. Tjugo stycken pigga människor orkade upp på förmiddagen för att gå/cykla knappt fem kilometer från klubbstugan. Sedan bar det av via Snäckersvägen mot Träskmyr och in mot Kullshagestigen innan man vände hemåt igen. Hemvägen passerade utanför Snäckershagen och gick igenom Ny väg för att avslutas på utegymmet vid Snäckersvallen. V i tackar tävlingsledaren Bosse Rock för ett bra arrangemang.
Nästa KIK-arrangemang blir Bollkul kommande onsdags- och söndagskvällar. Vi samlas på Snäckersvallen vid sjutiden och delar upp på två lag för tvåmål. Alla är välkomna – barn och vuxna, tjejer och killar, amatörer och proffs.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.