Återigen en välarrangerad grillfest med bra stämning

Vildsvinsfesten i lördags blev lyckad. Med funktionärer samlade den över 100 pers och den varade en timme efter midnatt, sedan de uppskattade musikunderhållarna Erika & Anders Bäckman lagt av vid tolvslaget. Maten var god – och många tyckte det var den godaste som någonsin serverats. Likaså fick välkomstdrinken och gotlandsdrickan beröm – även om många som vanligt förstås föredrog egen medhavd dryck. Tack alla inblandade för ett bra jobb – ingen nämnd och ingen glömd.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.