Fotbollslaget tillbaka

Ett glädjande besked kom igår. Vid ett fotbollsmöte i Visby kom till slut tio stycken som var intresserade av att vara med i vinterns Futsal-serie. En väldigt bra uppslutning – särskilt med tanke på att några jobbade och några satt kvar på skolbänken. När vi tog time-out i våras med seriespelet utomhus, trodde nog många att det var spiken i kistan för fotbollen i KIK. När den tilltänkte nygamle coachen Walid Salah och klubb-ordföranden Berra Sandström kontaktade tidigare spelare blev det överraskande många positiva svar, trots att flera ur den gamla spelartruppen flyttat från Gotland eller börjat spela i andra lag på ön. Cirka femton killar är för tillfället klara för spel, men truppen lär bli större när träningarna kommit igång i september.
Ett lag är nu anmält till inomhusspelet framöver.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.