Nu är höstutgåvan av klubbtidningen klar

KIKaren 158 klar och i distributionsfas. Ur innehållet saxar vi midsommarsamlingen, klubbmästerskap, Triathlon, promenadorienteringen och vildsvinsfest. Vi gör en avstämning med byns matställen och campingen. Dessutom som vanligt Rilles frågesport, lite smått och gott, Vi 5 och Berras funderingar. Dessutom en intervju med Jonny Hillblom och en sida om grannklubben Lärbro IF. Klubbtidningen ligger i postlådorna på byn och även hos dom som bor någon annanstans senast i slutet av veckan. Du kan förstås som alltid laddan ner KIKaren från denna hemsida.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.