Effektiv arbetsdag

Vid arbetsdagen en oktoberlördag med bra väder var de sjutton närvarande klubbmedlemmarna effektiva. Merparten av det som stod på checklistan fixades – som exempelvis inplockning av utemöbler, fönsterputsning saltning av gångar och utegym, luftvärmepumpsrengöring och klippning av gräsytor inför vintervilan. Dessutom fick vi struktur på förvaringen i den stora förrådsbyggnaden och sist men inte minst är avbytarhytterna äntligen stadigt på plats så att dom tål vindens härjningar. Några saker sparade vi till vårens arbetsdag i april och leveransen av uttjänat material till tippen ombesörjdes vid ett senare tillfälle.
Denna gång var ärtsoppelunchen baserad på rester från sommarens grillfest med vildsvin. Den lite annorlunda soppan blev riktigt bra – till och med så god att ett par stycken tyckte de var den godaste ärtsoppan dom ätit.

Tack alla som hjälpte till – ni är värdefulla för att vi fortsatt ska kunna hålla anläggningen fin!

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.