Walid bör vara stolt över en bra coachning

KIK närmar sig toppen efter storseger!

Pånyttfödda KIK fortsätter att överraska positivt. På onsdagkvällen tog laget sin andra raka seger mot tabelltvåan Gute, som nu bara ligger två poäng före i tabellen. Det var inget snack segern denna kväll.

Redan under matchens första minut påbörjas målskyttet av Hamse Jamac och två minuter senare gör lagets nye skyttekung Hakeem Gahnström sitt första mål i matchen. Efter det att Yasin Shirdon, Mahmoud Hijab, Hakeem igen, Jean De Dieu ”Moggie” Mugisha och Mahad Ali noterats för ytterligare mål står det 7-0 sju minuter in på andra halvlek. Sen reducerar Gute med ett mål innan Moggie elegant sätter en frispark, då återstår tio minuter av matchen.

Efter den urladdningen är KIK-spelarna lite trötta i huvudet och under resten av matchen blir det mest ineffektiva dribblingar och de slarvas med passningar och markeringsspel. Det straffar sig något, då Gute på den avslutande tiden tillåts näta tre gånger, men Hakeem hinner iallafall också med att bli tremålsskytt och matchen slutar med en imponerande kappelshamnsvinst på 9-4.

En glad coach är Walid Salah som berömmer alla kvällens lirare. Walid själv förtjänar förstås också en stor eloge för att han fått laget att göra stora framsteg

Futsal div 3 onsdag 20 november Kappelshamns IK-FC-Gute lag 2 9-4 (5-0)
kl 20.00 Publik 73 Domare Teddy Larsson, Pelle Öström o Roine Söderlind
MV Hussein Khavari – Backar Mahmoud Hijab, Mahad Ali, Sadiq Mohammadi, Yasin Shirdon – Anfallare Hamse Jamac ©, Hakeem Gahnström, Jean De Dieu Mugisha, Khalid Omar, Faadil Farah
Målen 1-0 Hamse 1.00; 2-0 Hakeem 3.00; 3-0 Yasin 7.00:; 4-0 Mahmoud (straff, Hamse) 14.00; 5-0 Hakeem (Mahmoud) 19.40; 6-0 Moggie (Mahmoud) 22.00; 7-0 Mahad (Hamse) 27.00; 7-1 28.00; 8-1 Moggie (frispark, Moggie) 30.00; 8-2 32.00: 8-3 36.00; 9-3 Hakeem (Moggie) 37.00; 9-4 39.00

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.