Tredje raka segern!

Lördagens lite nykomponerade KIK-gäng inleder lite tafatt och lyckas inte hållas bollen inom laget tillräckligt länge för att kunna skapa giftiga målchanser. När sedan Klinte efter en feldömd sidinspark mot lite okoncentrerade kappelshamnare får till ett skott som ur dålig vinkel slinker in vid stolpen, kommer vårt KIK i underläge. Efterhand blir spelet bättre och inte oförtjänt sätter Sadiq säkert 1-1 i ett mönsteranfall efter en perfekt tajmad passning från Murtaza Hassani. Den första halvleken präglas sen av lite böljande spel fram och tillbaka, där Hussein Khavari i målet får rädda Klintes ibland giftiga kontringar.
Efter halvtidspausen gör de gultröjade lite förändringar i laguppställningen och minskar motståndarnas kontringsmöjligheter och skapar samtidigt fler bra lägen att göra mål. Men det dröjer över tretton minuter innan vi får ett nytt mönsteranfall med Sadiq som cool avslutare. Denna gång är det Khalid Omar som svarar för en perfekt assist till 2-1.
Tendenser till trötthet finns hos kappelshamnsspelarna – mycket beroende på för långa byten. Det räddas dock tack vare två timeouter – den första tog Klinte och den andra begärde KIK när knappt två minuter återstod av matchen. Kappelshamns lyckas hålla undan efter bland annat en härlig uppoffrande brytning av Mahad Ali.
Återigen en fullt godkänd insats av laget. Förutom nämnda tvåmålsskytten Sadiq, mål-Hussein och orädda kämpen Mahad är trion Khalid, Jean De Mugisha och Hamse Jamac värda ett extra omnämnande.
Efter denna seger ligger Kappelshamn på en klar tredjeplats i serien bara två poäng efter tätduon IFK Visby och FC Gute. Vem hade kunnat tro det efter den stora premiärförlusten?
Nu är det bara att ladda batterierna fram till att serien vänder den 7 december.

Futsal div 3 onsdag 23 november Klintehamns IK-Kappelshamns IK 1-2 (1-1)
Södervärnshallen kl 13.30 Publik 135
Domare Gustav Hansson, Jonas Hansson o Isak Malm
MV Hussein Khavari – Backar Mahad Ali, Sajad Rahab, Khalid Omar, Murtaza Hassani – Anfallare Hamse Jamac ©, Jean De Dieu Mugisha, Jawid Nasiri, Sadiq Mohammadi, Alireza Elaysi
Målen 1-0 4.20; 1-1 Sadiq (Murtaza) 13.30; 1-2 Sadiq (Khalid) 33.20

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.