Alva Lundin – årets Lucia!

Den 14 december arrangerade KIK luciatåg för 47:e gången på raken. Även om KIK-lucian numera inte har riktigt lika stort sällskap på scenen som under 80-talet glansdagar, fanns ändå sex tärnor och en liten tomtenisse med i Alvas följe. Totalt samlades cirka 60 pers i byns fina samlingslokal Folkets Hus. Alla tre lotterier tog snabbt slut i år, det tackar vi alla för som skänkt priser – i första hand ICA Maxi och Bungehallen. Annika Gustavsson Jewellery hade även i år gjort och skänkt det fina halsbandet som Annika själv förärade Alva (bilden).
Det blev en stämningsfylld lördagkväll med fin sång och uppläsning av lucian Alva och hennes följe från scenen och det är givetvis inte bara ungdomarnas förtjänst utan även de båda ledarnas – Isa Ewert och Camilla Stuxberg. Och vad hade luciasamlingen varit om inte Gunnel Söderberg, Lillemor Ringvall och Laila Gustafsson fixat med lussebullar och fika.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.