Reportage från luciafirande, lammgrillningsfester, midsommarfirande etc

Alva Lundin – årets Lucia!

Den 14 december arrangerade KIK luciatåg för 47:e gången på raken. Även om KIK-lucian numera inte har riktigt lika stort sällskap på scenen som under 80-talet glansdagar, fanns ändå sex tärnor och en liten tomtenisse med i Alvas följe. Totalt samlades cirka 60 pers i byns fina samlingslokal Folkets Hus. Alla tre lotterier tog snabbt slut i år, det tackar vi alla för som skänkt priser – i första hand ICA Maxi och Bungehallen. Annika Gustavsson Jewellery hade även i år gjort och skänkt det fina halsbandet som Annika själv förärade Alva (bilden).
Det blev en stämningsfylld lördagkväll med fin sång och uppläsning av lucian Alva och hennes följe från scenen och det är givetvis inte bara ungdomarnas förtjänst utan även de båda ledarnas – Isa Ewert och Camilla Stuxberg. Och vad hade luciasamlingen varit om inte Gunnel Söderberg, Lillemor Ringvall och Laila Gustafsson fixat med lussebullar och fika.

Återigen en välarrangerad grillfest med bra stämning

Vildsvinsfesten i lördags blev lyckad. Med funktionärer samlade den över 100 pers och den varade en timme efter midnatt, sedan de uppskattade musikunderhållarna Erika & Anders Bäckman lagt av vid tolvslaget. Maten var god – och många tyckte det var den godaste som någonsin serverats. Likaså fick välkomstdrinken och gotlandsdrickan beröm – även om många som vanligt förstås föredrog egen medhavd dryck. Tack alla inblandade för ett bra jobb – ingen nämnd och ingen glömd.

I år grillar vi vildsvin lördag 3 augusti

]Klubbens traditionella grillfest varje udda årtal förnyar sig 2019 med vildsvin som huvudrätt. Sista anmälningsdag är 30 juli kl 19.00 men bara 100 platser finns – så anmäl tid till Gunnel 070-279 95 45 eller Petter 070-447 78 79.