Reportage från luciafirande, lammgrillningsfester, midsommarfirande etc

Återigen en välarrangerad grillfest med bra stämning

Vildsvinsfesten i lördags blev lyckad. Med funktionärer samlade den över 100 pers och den varade en timme efter midnatt, sedan de uppskattade musikunderhållarna Erika & Anders Bäckman lagt av vid tolvslaget. Maten var god – och många tyckte det var den godaste som någonsin serverats. Likaså fick välkomstdrinken och gotlandsdrickan beröm – även om många som vanligt förstås föredrog egen medhavd dryck. Tack alla inblandade för ett bra jobb – ingen nämnd och ingen glömd.

I år grillar vi vildsvin lördag 3 augusti

]Klubbens traditionella grillfest varje udda årtal förnyar sig 2019 med vildsvin som huvudrätt. Sista anmälningsdag är 30 juli kl 19.00 men bara 100 platser finns – så anmäl tid till Gunnel 070-279 95 45 eller Petter 070-447 78 79.

Välbesökt midsommarsamling!

Inte än 150 stycken kom och deltog i klubbens traditionella midsommarevenemang vid Snäckersvallen. På förmiddagen samlades ett 15-tal barn och vuxna för att hämta björkris, åka traktor och ta en förtäringspaus hos Gunnel. Vid ett-tiden började majstången kläs och en timme senare var det många dansade och sjöng ackompanjerade av dragspelsduon Bettan och Gun. VI tackar också den sjungande septetten Eva, Peter, Ingela, Elisabettan, Lillan, Petter och Nellie.
Även midsommarsöndagens promenadorientering blev lyckad. Tjugo stycken pigga människor orkade upp på förmiddagen för att gå/cykla knappt fem kilometer från klubbstugan. Sedan bar det av via Snäckersvägen mot Träskmyr och in mot Kullshagestigen innan man vände hemåt igen. Hemvägen passerade utanför Snäckershagen och gick igenom Ny väg för att avslutas på utegymmet vid Snäckersvallen. V i tackar tävlingsledaren Bosse Rock för ett bra arrangemang.
Nästa KIK-arrangemang blir Bollkul kommande onsdags- och söndagskvällar. Vi samlas på Snäckersvallen vid sjutiden och delar upp på två lag för tvåmål. Alla är välkomna – barn och vuxna, tjejer och killar, amatörer och proffs.