Juninumret av klubbtidningen klar

Juniupplagan av KIKaren är tryckt. Den ligger redan i postlådorna i bygden och skickas till andra via posten under veckan. I detta sommarnummer finns som alltid ett sommarkalendarium, bastu-info, Folkets Hus-sidan, Berras sida, Rilles frågesport och Vi 5. Dessutom bland annat lite om ommålningen av klubbstugorna, en årsmötesrapport från Fiskhamnsföreningen och en sida om Projektet Klintkustleden samt intervjuer med klubbens störste målkung genom tiderna Håkan Pettersson och Agneta Enderberg om Hembaket.

Utegymmet invigt

Under lördagens sena eftermiddag passade KIK på att göra en officiell invigning av vårt under förra året uppförda utegym med tio stationer. Gymproffset från Helheten i Lärbro Niclas Larsson inledde med att beskriva hur du på bästa sätt använder de olika stationerna. Sedan klippte KIK:s vice ordförande – tillika den hittills mes frekvente gymbesökaren – Petter Höök av bandet, innan det var dags att namnge de olika stationerna med tio sponsorers företag. Under tiden hade de 25 närvarande fått solglasögon, t-shirts eller pikétröjor och fått smaka av ett nyttigt mellanmål bestående av juice samt selleri, morötter, gurka och melon med vitlöks- och dill/gräslöksdipp som Gunnel Söderberg och Lillemor Ringvall gjort iordning. Det lite lynniga aprilvädret nu i maj ställde till det mot slutet, då det började regna. Men som helhet var det ett väldig lyckad anspråkslös invigning i genuin kappelshamnsanda.

25 fixade mycket på arbetsdagen

Mycket blev gjort på en välbesökt arbetsdag. Förutom att det putsades fönster så blev anslagstavlorna rensade och målade, fotbollsplanen vertikalskuren, skräp plockades runt anläggningen, grusgångar och boulebanan blev rensade och krattade, vattenpumparna fixades, avbytarhytterna iordningställdes för att bara nämna en som vi hann med. Energipauser med fika och med Gunnes hemgjorda, välsmakande ärtsoppa gjorde alla pigga och alerta. Det blev också en god spridning i åldrar och kön på de medverkande ideellt arbetande medlemmarna. Tack allihopa!