Nu är höstutgåvan av klubbtidningen klar

KIKaren 158 klar och i distributionsfas. Ur innehållet saxar vi midsommarsamlingen, klubbmästerskap, Triathlon, promenadorienteringen och vildsvinsfest. Vi gör en avstämning med byns matställen och campingen. Dessutom som vanligt Rilles frågesport, lite smått och gott, Vi 5 och Berras funderingar. Dessutom en intervju med Jonny Hillblom och en sida om grannklubben Lärbro IF. Klubbtidningen ligger i postlådorna på byn och även hos dom som bor någon annanstans senast i slutet av veckan. Du kan förstås som alltid laddan ner KIKaren från denna hemsida.

Juninumret av klubbtidningen klar

Juniupplagan av KIKaren är tryckt. Den ligger redan i postlådorna i bygden och skickas till andra via posten under veckan. I detta sommarnummer finns som alltid ett sommarkalendarium, bastu-info, Folkets Hus-sidan, Berras sida, Rilles frågesport och Vi 5. Dessutom bland annat lite om ommålningen av klubbstugorna, en årsmötesrapport från Fiskhamnsföreningen och en sida om Projektet Klintkustleden samt intervjuer med klubbens störste målkung genom tiderna Håkan Pettersson och Agneta Enderberg om Hembaket.

Marsnumret av KIKaren i distributionsläge

Denna gång är innehållet som alltid det vanliga som fotbollsrapporter, Bastu-läget, Smått & Gott, Vi 5, Rilles frågesport, Folkets Hus och Berras sida. I detta nummer skriver även Åsa Stenström som har intervjuat ansvarig på Länsstyrelsen om reservhamnsutredningen, Mats Pettersson berättar om sin fotbollskarriär i klubben, det finns oxå rapporter från klubbens årsmöte och luciaevenemang. Och sist men inte minst en inblick i Staple Ungdoms verksamhet.