Juninumret av klubbtidningen klar

Juniupplagan av KIKaren är tryckt. Den ligger redan i postlådorna i bygden och skickas till andra via posten under veckan. I detta sommarnummer finns som alltid ett sommarkalendarium, bastu-info, Folkets Hus-sidan, Berras sida, Rilles frågesport och Vi 5. Dessutom bland annat lite om ommålningen av klubbstugorna, en årsmötesrapport från Fiskhamnsföreningen och en sida om Projektet Klintkustleden samt intervjuer med klubbens störste målkung genom tiderna Håkan Pettersson och Agneta Enderberg om Hembaket.

Marsnumret av KIKaren i distributionsläge

Denna gång är innehållet som alltid det vanliga som fotbollsrapporter, Bastu-läget, Smått & Gott, Vi 5, Rilles frågesport, Folkets Hus och Berras sida. I detta nummer skriver även Åsa Stenström som har intervjuat ansvarig på Länsstyrelsen om reservhamnsutredningen, Mats Pettersson berättar om sin fotbollskarriär i klubben, det finns oxå rapporter från klubbens årsmöte och luciaevenemang. Och sist men inte minst en inblick i Staple Ungdoms verksamhet.

Nya KIKaren i distribution

Decemberutgåvan av klubbtidningen är klar och ligger redan i postlådor på byn och kan laddas hem från denna sida. I detta nummer kan du läsa intervjuer med dom som driver byns tre stugbyar, med byns ende aktive bollsportare 16-årige Wille samt nybyggaren och storsponsorn Dino. Så finns en gedigen fotbollsrapport med tränarnas synpunkter plus annan info om campingen, Nordkalk, anläggningen med mera. Dom stadiga inslagen med Rilles Frågesport och Berras sida är förstås också med.