Medlemsinformation

Allmän information från klubben

Nya KIKaren ute

Har du inte fått klubbtidningen i din brevlåda går den nu att ladda ner från hemsidan. I detta nummer berättar Nordkalk och KPAB om sina verksamheter och sina planer. Vårt nygamla fotbollslags framgångar finns och med plus de stadiga inslagen som Rilles frågesport, Vi 5, bastunytt, Folkets Hus och en liten campingrapport – plus rinkbandyhistoria, Bosse Rocks kartprojekt, Berras sida och lite från Fishamnsföreningen, arbetsdagen, funktionärsfesten samt ett sponsorstack.

Effektiv arbetsdag

Vid arbetsdagen en oktoberlördag med bra väder var de sjutton närvarande klubbmedlemmarna effektiva. Merparten av det som stod på checklistan fixades – som exempelvis inplockning av utemöbler, fönsterputsning saltning av gångar och utegym, luftvärmepumpsrengöring och klippning av gräsytor inför vintervilan. Dessutom fick vi struktur på förvaringen i den stora förrådsbyggnaden och sist men inte minst är avbytarhytterna äntligen stadigt på plats så att dom tål vindens härjningar. Några saker sparade vi till vårens arbetsdag i april och leveransen av uttjänat material till tippen ombesörjdes vid ett senare tillfälle.
Denna gång var ärtsoppelunchen baserad på rester från sommarens grillfest med vildsvin. Den lite annorlunda soppan blev riktigt bra – till och med så god att ett par stycken tyckte de var den godaste ärtsoppan dom ätit.

Tack alla som hjälpte till – ni är värdefulla för att vi fortsatt ska kunna hålla anläggningen fin!

Nu är höstutgåvan av klubbtidningen klar

KIKaren 158 klar och i distributionsfas. Ur innehållet saxar vi midsommarsamlingen, klubbmästerskap, Triathlon, promenadorienteringen och vildsvinsfest. Vi gör en avstämning med byns matställen och campingen. Dessutom som vanligt Rilles frågesport, lite smått och gott, Vi 5 och Berras funderingar. Dessutom en intervju med Jonny Hillblom och en sida om grannklubben Lärbro IF. Klubbtidningen ligger i postlådorna på byn och även hos dom som bor någon annanstans senast i slutet av veckan. Du kan förstås som alltid laddan ner KIKaren från denna hemsida.