Medlemsinformation

Allmän information från klubben

Utegymmet invigt

Under lördagens sena eftermiddag passade KIK på att göra en officiell invigning av vårt under förra året uppförda utegym med tio stationer. Gymproffset från Helheten i Lärbro Niclas Larsson inledde med att beskriva hur du på bästa sätt använder de olika stationerna. Sedan klippte KIK:s vice ordförande – tillika den hittills mes frekvente gymbesökaren – Petter Höök av bandet, innan det var dags att namnge de olika stationerna med tio sponsorers företag. Under tiden hade de 25 närvarande fått solglasögon, t-shirts eller pikétröjor och fått smaka av ett nyttigt mellanmål bestående av juice samt selleri, morötter, gurka och melon med vitlöks- och dill/gräslöksdipp som Gunnel Söderberg och Lillemor Ringvall gjort iordning. Det lite lynniga aprilvädret nu i maj ställde till det mot slutet, då det började regna. Men som helhet var det ett väldig lyckad anspråkslös invigning i genuin kappelshamnsanda.

25 fixade mycket på arbetsdagen

Mycket blev gjort på en välbesökt arbetsdag. Förutom att det putsades fönster så blev anslagstavlorna rensade och målade, fotbollsplanen vertikalskuren, skräp plockades runt anläggningen, grusgångar och boulebanan blev rensade och krattade, vattenpumparna fixades, avbytarhytterna iordningställdes för att bara nämna en som vi hann med. Energipauser med fika och med Gunnes hemgjorda, välsmakande ärtsoppa gjorde alla pigga och alerta. Det blev också en god spridning i åldrar och kön på de medverkande ideellt arbetande medlemmarna. Tack allihopa!

Marsnumret av KIKaren i distributionsläge

Denna gång är innehållet som alltid det vanliga som fotbollsrapporter, Bastu-läget, Smått & Gott, Vi 5, Rilles frågesport, Folkets Hus och Berras sida. I detta nummer skriver även Åsa Stenström som har intervjuat ansvarig på Länsstyrelsen om reservhamnsutredningen, Mats Pettersson berättar om sin fotbollskarriär i klubben, det finns oxå rapporter från klubbens årsmöte och luciaevenemang. Och sist men inte minst en inblick i Staple Ungdoms verksamhet.