Medlemsinformation

Allmän information från klubben

Ny varparegel inför årets KM

Svenska Varpaförbundet har beslutat att korta ner avståndet mellan för herrseniorer från 20 till 18 meter. Detta för att locka fler deltagare. KIK hänger förstås med på det regelverket vid lördagens klubbmästerskap som börjar kl 10.00 med centimeter och fortsätter 13.00 med kulkastning.
Välkommen – vi hoppas alltså fler deltagare detta år!

Juninumret av klubbtidningen klar

Juniupplagan av KIKaren är tryckt. Den ligger redan i postlådorna i bygden och skickas till andra via posten under veckan. I detta sommarnummer finns som alltid ett sommarkalendarium, bastu-info, Folkets Hus-sidan, Berras sida, Rilles frågesport och Vi 5. Dessutom bland annat lite om ommålningen av klubbstugorna, en årsmötesrapport från Fiskhamnsföreningen och en sida om Projektet Klintkustleden samt intervjuer med klubbens störste målkung genom tiderna Håkan Pettersson och Agneta Enderberg om Hembaket.

Utegymmet invigt

Under lördagens sena eftermiddag passade KIK på att göra en officiell invigning av vårt under förra året uppförda utegym med tio stationer. Gymproffset från Helheten i Lärbro Niclas Larsson inledde med att beskriva hur du på bästa sätt använder de olika stationerna. Sedan klippte KIK:s vice ordförande – tillika den hittills mes frekvente gymbesökaren – Petter Höök av bandet, innan det var dags att namnge de olika stationerna med tio sponsorers företag. Under tiden hade de 25 närvarande fått solglasögon, t-shirts eller pikétröjor och fått smaka av ett nyttigt mellanmål bestående av juice samt selleri, morötter, gurka och melon med vitlöks- och dill/gräslöksdipp som Gunnel Söderberg och Lillemor Ringvall gjort iordning. Det lite lynniga aprilvädret nu i maj ställde till det mot slutet, då det började regna. Men som helhet var det ett väldig lyckad anspråkslös invigning i genuin kappelshamnsanda.