Återigen ett lyckat luciaevent

Emma årets lucia

Emma årets lucia

Lördagens luciaevenemang i Folkets Hus under detta klubbens jubileumsår blev som alltid stämningsfyllt och kreativt. Ungdomarna med lucian Emma Sedman i spetsen svarade för ett fint och roligt scenframträdande med sånger och dikter. Återigen lyckades luciaansvariga Camilla Stuxberg att förnya evenemanget och i år hade hon god hjälp av sin evenemangskollega Johanna Hellenberg. Även lotterivinsterna hade fått en ansiktslyftning med varierande och fina priser – mycket tack vare sponsring från Oil & Vinegar.
Extra kul i år var att åtta av de tidigare luciorna fanns på plats detta jubileumsår, nämligen Caroline Sedman (1986 års lucia), Annika Gustavsson (1990), Johanna Hellenberg (1994), Rebecca Stuxberg (2004), Annie Stuxberg (2007), Emelie Gardell (2009), Jennifer Stenström(2010) och Emma Ekström (2011).