Skönsång i Folkets Hus

För 45 år sedan arrangerade klubben den första luciatablån i Folkets Hus. Sedan dess har vi upprepat den traditionen varje år och hoppas kunna få fortsätta med det. Men tyvärr minskar ju ungdomspopulationen på landsbygden så antalet deltagande lusseungdomar har halverats under senare år. Trots detta lyckades de båda evenemangsansvariga Camilla Stuxberg (som var med för 24 året på raken!) och Isa Evert (debuterade 2017) få ihop ett härligt gäng som förgyllde tillvaron för ett 40-tal åskådare med stämningsfylld skönsång. Annika Gustavsson Jewellery tillverkade och skänkte lucia-smycket även detta år, men en nyhet var att Annika (KIK-lucia 1990) var närvarande och själv trädde smycket runt lucian Hilda Sedmans hals.
Som vanligt var det gott om vinster i tiokronorslotterierna – mycket tack vare att ICA Maxi genom Dino Larsson skänkt många bra priser. Tack också till Gunnel Söderberg för allt fixande med lussebullar och ser-vering, där hon hade god hjälp av bland andra Laila Gustavsson och Lillemor Ringvall.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.