Effektiv arbetsdag

Vid arbetsdagen en oktoberlördag med bra väder var de sjutton närvarande klubbmedlemmarna effektiva. Merparten av det som stod på checklistan fixades – som exempelvis inplockning av utemöbler, fönsterputsning saltning av gångar och utegym, luftvärmepumpsrengöring och klippning av gräsytor inför vintervilan. Dessutom fick vi struktur på förvaringen i den stora förrådsbyggnaden och sist men inte minst är avbytarhytterna äntligen stadigt på plats så att dom tål vindens härjningar. Några saker sparade vi till vårens arbetsdag i april och leveransen av uttjänat material till tippen ombesörjdes vid ett senare tillfälle.
Denna gång var ärtsoppelunchen baserad på rester från sommarens grillfest med vildsvin. Den lite annorlunda soppan blev riktigt bra – till och med så god att ett par stycken tyckte de var den godaste ärtsoppan dom ätit.

Tack alla som hjälpte till – ni är värdefulla för att vi fortsatt ska kunna hålla anläggningen fin!

Återigen en välarrangerad grillfest med bra stämning

Vildsvinsfesten i lördags blev lyckad. Med funktionärer samlade den över 100 pers och den varade en timme efter midnatt, sedan de uppskattade musikunderhållarna Erika & Anders Bäckman lagt av vid tolvslaget. Maten var god – och många tyckte det var den godaste som någonsin serverats. Likaså fick välkomstdrinken och gotlandsdrickan beröm – även om många som vanligt förstås föredrog egen medhavd dryck. Tack alla inblandade för ett bra jobb – ingen nämnd och ingen glömd.

25 fixade mycket på arbetsdagen

Mycket blev gjort på en välbesökt arbetsdag. Förutom att det putsades fönster så blev anslagstavlorna rensade och målade, fotbollsplanen vertikalskuren, skräp plockades runt anläggningen, grusgångar och boulebanan blev rensade och krattade, vattenpumparna fixades, avbytarhytterna iordningställdes för att bara nämna en som vi hann med. Energipauser med fika och med Gunnes hemgjorda, välsmakande ärtsoppa gjorde alla pigga och alerta. Det blev också en god spridning i åldrar och kön på de medverkande ideellt arbetande medlemmarna. Tack allihopa!